Το καλάθι σας είναι άδειο.


                                      ΑΡΙΘΜΟΣ Γ.Ε.ΜΗ.: 144453602000

                                      ΚΑΛΕΣΤΕ ΜΑΣ: 210 9715024

ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΠΑΡΑΔΟΣΗΣ ΠΡΟΪΟΝΤΩΝ

Στις αναγραφόμενες τιμές δεν περιλαμβάνεται το κόστος αποστολής. 

Το συνολικό κόστος συμπεριλαμβανομένων των εξόδων αποστολής  επιβεβαιώνεται κατά το στάδιο "Τιμολόγηση της παραγγελίας" και κατόπιν συνενόησης με τον πελάτη, ανάλογα με τον τρόπο αποστολής.

Τρόποι Αποστολής
A. Για την Αθήνα
Τα περισσότερα προϊόντα αποστέλλονται την επόμενη εργάσιμη μέρα με δικά μας μέσα, μετά από τηλεφωνική συνενόηση, ή από κάποια συνεργαζόμενη εταιρεία courier (MASS COURIER, ACS). Το κόστος αποστολής με courier είναι 4€ έως 4Kg. Για κάθε  επιπλέον κιλό η χρέωση είναι 1,25€.
Αν το δέμα φύγει με αντικαταβολή τότε υπάρχει επιπλέον χρέωση 4€.

Με ΕΛΤΑ το κόστος για δέμα έως 4Kg είναι 1,5€ με χρόνο αποστολής 2-5 ημέρες. Για κάθε  επιπλέον κιλό η χρέωση είναι 1,00€. Αν το δέμα φύγει με αντικαταβολή τότε υπάρχει επιπλέον χρέωση 3€.

Οι παραδόσεις γίνονται εργάσιμες ημέρες μεταξύ 10.00πμ - 6.00μμ. Πριν την παράδοση κλείνεται τηλεφωνικά ραντεβού συγκεκριμένη ώρα η οποία εξυπηρετεί τόσο το τμήμα διακίνησης της εταιρείας (σύμφωνα με το σύνολο των δρομολογίων της ημέρας) όσο και την προτίμηση του πελάτη. 
Παράδοση την ημέρα του Σαββάτου με έξτρα χρέωση 2,6€ με ΦΠΑ.
Μπορείτε επίσης να παραλαμβάνετε τις παραγγελίες σας από τo καταστημά μας χωρίς καμιά επιβάρυνση εξόδων αποστολής. Στην περίπτωση αυτή θα πρέπει πρώτα να βεβαιωθείτε ότι η παραγγελία σας είναι έτοιμη να παραδοθεί βλέποντας στην αναφορά "Λογαριασμός Πελάτη"  "Κατάσταση παραγγελίας",  ότι βρίσκεται στο στάδιο 'Τιμολόγηση Παραγγελίας' και έχοντας ενημερώσει κατά την υποβολή της παραγγελίας  'Παραλαβή από το κατάστημα', στο πεδίο "παρατηρήσεις Πελάτη".
Και πάντα μετά απο  τηλεφωνική επικοινωνία: στο 2109344900 ή 2109715024


B. Για την υπόλοιπη Ελλάδα


Υπάρχουν 3 τρόποι αποστολής:
  Mε courier (1-2 εργάσιμες), με ΕΛΤΑ (3-5 εργάσιμες) ή με πρακτορείο μεταφορών (1-2 εργάσιμες και παραλαβή από έδρα πρακτορείου). Το κόστος αποστολής βαρύνει τον παραλήπτη. 

Τα έξοδα αποστολής με Courier θα είναι 5,50 € μέχρι 2 κιλά και 5,25€  με ΦΠΑ για δέμα μέχρι 4 κιλά. Για κάθε επιπλέον κιλό η χρέωση είναι 1.5 €. Τα έξοδα μπορεί να υπερβούν αυτό το ποσό λόγω του όγκου των προιόντων ή σε περίπτωση που η περιοχή σας χαρακτηρίζεται δυσπρόσιτη απο τις εταιρείες courier. 
ΠΡΟΣΟΧΗ!: Δέματα με μεγάλο όγκο και μικρό βάρος υπάρχει ογκοχρέωση, με ανάλογη χρέωση. 
Σε ορισμένες απομακρυσμένες περιοχές η αποστολή με courrier είναι ακόμα αδύνατη. Σε τέτοιες περιπτώσεις η αποστολή γίνεται με το ταχυδρομείο.
Για τα βαριά αντικείμενα που θέλετε να σας στείλουμε συμφέρει η αποστολή με πρακτορείο μεταφορών.
Η χρέωση στην περίπτωση αυτή είναι 5 - 15 € για κάθε δέμα αναλόγως το πρακτορείο και τον όγκο του δέματος ενώ δυστυχώς δεν γίνεται δεκτή η αντικαταβολή.
Θα πρέπει να γίνει κατάθεση του ποσού της παραγγελίας σε τραπεζικό μας λογαριασμό σε μια από τις συμβεβλημένες τράπεζες.

Και πάντα μετά απο  τηλεφωνική επικοινωνία: στο 2109344900 ή 2109715024

 

 

ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

 ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΑΔΕΙΟΔΟΤΗΜΕΝΩΝ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ ΣΥΣΤΗΜΑΤΩΝ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ

SAEESAE ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΑΔΕΙΟΔΟΤΗΜΕΝΩΝ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ ΣΥΣΤΗΜΑΤΩΝ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ

logo atlas
ATLAS CENTRAL STATION 

ΧΡΗΜΑΤΟΚΙΒΩΤΙΑ  

 

ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΟΣ ΚΛΑΔΙΚΟΣ ΟΔΗΓΟΣ ΜΕ ΝΟΜΙΜΕΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ ΣΥΣΤΗΜΑΤΩΝ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ

ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΟΣ ΚΛΑΔΙΚΟΣ ΟΔΗΓΟΣ ΜΕ ΝΟΜΙΜΕΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ ΣΥΣΤΗΜΑΤΩΝ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ