Το καλάθι σας είναι άδειο.


                                      ΑΡΙΘΜΟΣ Γ.Ε.ΜΗ.: 144453602000

                                      ΚΑΛΕΣΤΕ ΜΑΣ: 210 9715024

images.jpg

ΚΛΙΜΑΤΙΣΤΙΚΑ

Η εταιρεία μας στα πλαίσια τόσο της καλύτερης παροχής υπηρεσιών όσο και της καλύτερης ποιότητας των προιόντων εμπορεύεται τα κλιματιστικά του ομίλου FG Europe με την προώθηση των προιόντων της εταιρείας FUJITSU, FUJI, General FUJITSU και MIDEA.
Διατίθενται κλιματιστικά μηχανήματα όλων τον τύπον: τοίχου ( split ), οροφής, δαπέδου, κασσέτες ψευδοροφής, αεραγωγού ,multi, απλά ή inverter και τύπου ντουλάπας.
Ολα τα κλιματιστικά μηχανήματα που εμπορευόμαστε μαζί με τα τεχνικά χαρακτιριστικά αυτόν μπορείτε να τα δείτε από την σελίδα http://fgeurope.gr/
Σε όλα τα κλιματιστικά αναλαμβάνουμε την εγκατάσταση και την συντήρηση ενώ δίνεται εγγύηση αντιπροσωπείας 1 χρονο στα εσωτερικα και εξωτερικά μηχανήματα και 5 χρόνια στο εξωτερικό μοτέρ.

ΤΗΛΕΟΡΑΣΕΙΣ

Η εταιρεία μας διαθέτει τηλεοράσεις επώνυμων οίκον του εξωτερικού με τα μοντέλα να ανανεόνονται συστηματικά με στόχο την καλύτερη απόδοση χρημάτον με ποιότητα υλικών..

ΧΡΗΜΑΤΟΚΙΒΩΤΙΑ

Η εταιρία μας εμπορεύεται και τοποθετεί τα χρηματοκιβώτια τον οίκων DOMUS, CAMANO, STARK ιταλικής προέλευσης, AR-FE ισπανικής προέλευσης και BURG-WACHTER γερμανικής προέλευσης.
Διατείθονται χρηματοκιβώτια όλων τον τύπων ( επίτοιχα, εντοιχιζόμενα, πυρασφαλή, βαρέων τύπου, όπλων, λογισμικού ) και διαθέτουν όλα τα πιστοποιητικά ανάλογα με το επίπεδο ασφαλείας που βρίσκονται.
Επίσης διατείθονται κασετίνες ταμείου, ηλεκτρονικές κλειδαριές εισόδου, καταμετρητές χαρτονομισμάτων και κλειδοθήκες.
Σε όλα τα προιόντα αναλαμβάνουμε την τοποθέτηση ενώ δίνεται εγγύηση για 2 χρόνια.

ΔΟΡΥΦΟΡΙΚΗ & ΕΠΙΓΕΙΑ ΚΕΡΑΙΑ

Η εταιρία μας εμπορεύεται και τοποθετεί υλικά γνωστών οίκων του εξωτερικού για την δορυφορική & επίγεια κεραία.
Διατείθονται δορυφορικοί και επίγειοι δέκτες TOPPFIELD, STRONG, δορυφορικά κάτοπτρα GIBBERTINI, επίγειες κεραίες FRACCARO,IKUSI και TELEVES, ενισχυτές και αναλώσιμα TERRA, TRIAX, FRACCARO. Ολα τα υλικά έχουν εγγύηση και η τοποθέτηση γίνεται από έμπειρους τεχνικούς με τον κατάλληλο εξοπλισμό.
Σε όλα τα προιόντα αναλαμβάνουμε την τοποθέτηση ενώ δίνεται εγγύηση για 2 χρόνια.

ΘΥΡΟΤΗΛΕΟΡΑΣΗ & ΘΥΡΟΤΗΛΕΦΩΝΟ

Η εταιρεία μας διαθέτει θυροτηλεόραση και θυροτηλέφωνα του ιταλικού οίκου VIDEX.
Υπάρχουν μπουτονιέρες και μόνιτορ επίτοιχα αλλά και εντοιχιζόμενα, με καλωδίωση 7+1, 4+1, 1+1 (θυροτηλέφωνο), ασπρόμαυρα και έγχρωμα καθώς επίσης και αυτόνομα κίτ για μονοκατοικίες.
Σε όλα τα προϊόντα αναλαμβάνουμε την τοποθέτηση ενώ δίνεται εγγύηση για 2 χρόνια.

ΣΥΝΑΓΕΡΜΟΣ ΣΠΙΤΙΩΝ & ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΩΝ - ΠΥΡΑΝΙΧΝΕΥΣΗ

συστηματα συναγερμου 2 

  Η εταιρεία μας μετά από πολύχρονη εμπειρία στα συστήματα συναγερμού και πυρανίχνευσης σε οικίες και καταστήματα εμπορεύεται επώνυμους οίκους του εξωτερικού τοποθετώντας συναγερμούς της HONEYWELL Αμερικανικής προέλευσης, DSC, SENTEK.

 Από τον οίκο HONEYWELL διατίθενται οι κεντρικές μονάδες συναγερμού Omni 400, Omni 600, Omni624, Omni848, Vista 12D, VISTA 48D καθώς και τα περιφερειακά τους (επεκτάσεις, πληκτρολόγια,...), ανιχνευτές παθητικής κίνησης(Radar) IS2560J, IS25100T και ο ανιχνευτής σπασίματος τζαμιού FG1625.

 Από τον οίκο DSC Καναδέζικης προέλευσης διατίθενται οι κεντρικές μονάδες με τα περιφερειακά τους (επεκτάσεις, πληκτρολόγια......) της σειράς ΝΕΟ από 8 μέχρι 128 ζώνες καθώς και ανιχνευτές παθητικής κίνησης(Radar) EC301D.

 Από τον οίκο SENTEK διατίθενται μαγνητικές επαφές όλων των τύπων και πυρανιχνευτές ορατού καπνού και θερμοδιαφορικούς. 

 Σε όλα τα προϊόντα αναλαμβάνουμε την τοποθέτηση ενώ δίνεται εγγύηση για 4 χρόνια.

ΚΛΕΙΣΤΟ ΚΥΚΛΩΜΑ TV ( CCTV )

ΚΑΜΕΡΕΣ HIKVISION

images

  Η εταιρία μας εμπορεύεται προϊόντα κλειστού κυκλώματος TV γνωστόν οίκον του εξωτερικού όπως της HIKVISION, DAHUA, CAMVISION διαθέτοντας αναλογικά και δικτυακά συστήματα με υψηλή ανάλυση καταγραφής (2,3,4,5,megapixel) και όλες τις κατηγορίες προϊόντων, όπως dvr, mobile dvr, nvr, outdoor waterproof camera with IR, zoom & pantilt, dome & vandal camera with IR, mini camera, κρυφές κάμερες και πολλά άλλα είδη.
Επικοινωνήστε μαζί μας για να δείτε LIVE εφαρμογή από κάμερες και DVR που είναι τοποθετημένες.
Σε όλα τα προϊόντα αναλαμβάνουμε την τοποθέτηση ενώ δίνεται εγγύηση για 2 χρόνια.

ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

 ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΑΔΕΙΟΔΟΤΗΜΕΝΩΝ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ ΣΥΣΤΗΜΑΤΩΝ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ

SAEESAE ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΑΔΕΙΟΔΟΤΗΜΕΝΩΝ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ ΣΥΣΤΗΜΑΤΩΝ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ

logo atlas
ATLAS CENTRAL STATION 

ΧΡΗΜΑΤΟΚΙΒΩΤΙΑ  

 

ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΟΣ ΚΛΑΔΙΚΟΣ ΟΔΗΓΟΣ ΜΕ ΝΟΜΙΜΕΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ ΣΥΣΤΗΜΑΤΩΝ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ

ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΟΣ ΚΛΑΔΙΚΟΣ ΟΔΗΓΟΣ ΜΕ ΝΟΜΙΜΕΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ ΣΥΣΤΗΜΑΤΩΝ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ