Το καλάθι σας είναι άδειο.


                                      ΑΡΙΘΜΟΣ Γ.Ε.ΜΗ.: 144453602000

                                      ΚΑΛΕΣΤΕ ΜΑΣ: 210 9715024

FG EUROPE

fg_europe.jpg
Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

 

 

Η F.G. EUROPE A.E. ιδρύθηκε το 1958 και εισήχθη στο Χ.Α. το 1968. Διαπραγματεύεται στην κατηγορία των εταιρειών Μεγάλης Κεφαλαιοποίησης. Δραστηριοποιείται, στην εισαγωγή και εμπορία διαρκών καταναλωτικών αγαθών και ειδικότερα ηλεκτρικών οικιακών συσκευών όπως κλιματιστικών για οικιακή και επαγγελματική χρήση, λευκών ηλεκτρικών συσκευών, μαύρων συσκευών, μικροσυσκευών και στον τομέα των υπηρεσιών (κινητή τηλεφωνία).

Είναι αποκλειστικός διανομέας των προϊόντων της FUJITSU GENERAL Ltd, (Fujitsu, General, Fuji Electric), σε δέκα χώρες της νοτιοανατολικής Ευρώπης (Ελλάδα, Βουλγαρία, Αλβανία, Π.Γ.Δ.Μ., Σερβία, Μαυροβούνιο, Βοσνία Ερζεγοβίνη, Ρουμανία, Τουρκία και Ιταλία για τα προϊόντα General).Στην Ελλάδα κατέχει την πρώτη θέση στις πωλήσεις κλιματιστικών μηχανημάτων.

Από το τέλος του 2005, η εταιρεία ανέλαβε την αποκλειστική διάθεση των Consumer Electronics της SHARP για την Ελληνική αγορά. Στον τομέα των λευκών οικιακών συσκευών, εκτός της πλήρους σειράς των Νο frost ψυγείων και των φούρνων μικροκυμάτων (για οικιακή και επαγγελματική χρήση) της SHARP, διαθέτει πλήρη σειρά ηλεκτρικών οικιακών συσκευών με το ιδιόκτητο σήμα ESKIMO. Η εταιρεία είναι πιστοποιημένη

ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

 ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΑΔΕΙΟΔΟΤΗΜΕΝΩΝ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ ΣΥΣΤΗΜΑΤΩΝ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ

SAEESAE ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΑΔΕΙΟΔΟΤΗΜΕΝΩΝ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ ΣΥΣΤΗΜΑΤΩΝ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ

logo atlas
ATLAS CENTRAL STATION 

ΧΡΗΜΑΤΟΚΙΒΩΤΙΑ  

 

ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΟΣ ΚΛΑΔΙΚΟΣ ΟΔΗΓΟΣ ΜΕ ΝΟΜΙΜΕΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ ΣΥΣΤΗΜΑΤΩΝ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ

ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΟΣ ΚΛΑΔΙΚΟΣ ΟΔΗΓΟΣ ΜΕ ΝΟΜΙΜΕΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ ΣΥΣΤΗΜΑΤΩΝ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ